2005-07-26, 21:49
|
|
Rozeznanie
|
czego słuchać-serca czy rozumu?????
Nigdy jeszcze nie pisałam o moim życiu, ale może najwyższa pora, bo znalazłam się w takiej sytuacji,że nie wiem co dalej począć.
Nie chce się zbytnio rozpisywać o moim życiu,bo to nie ma sensu, mam natomiast tylko takie pytanie do was, co wy byście zrobyły na moim miejcu.
Wiec w skrócie to wygląda tak-mam faceta(od 2 lat) i było nam w miare dobrze, mieszkalismy razem przez rok, ale ostatnio coś zaczęło nam się psuć, w związku z czym postanowiłam się wyprowadzić,aby zobaczyć jak mi będzie samej. Tak więc od miesiaca jestem sama i mówiac szczerze jest mi dobrze, ale po mału zaczynam tęsknić, bo kocham go-mimo,że czasem mam ochotę go udusić Problem w tym,że on mieszka daleko ode mnie i ta decyzja o powrocie nie jest łatwa. Mogę wrócić do niego, ale nie podoba mi się życie jakie tam mam-z dala od znajomych, nie mam żadnej pracy i rodzina daleko. Przez ten czas co tutaj jestem dostałam propozycję ciekawej pracy, ponadto firma oferuje mi mieszkanie służbowe i samochód, no i oczywiście kasa fajna. Chciałam spróbować, ale facet powiedział, że nie możemy byc nadal na odległość-fakt,taki związek nie ma sensu,bo byliśmy tak przez rok. Dlatego pytam Was,co Wy byście wybrały na moim miejscu? Faceta, który nie do końca może jest ideałem, ale kocham go i chciałabym z nim być, czy jednak lepiej kariera zawodowa? Co jest ważniejsze w życiu? Chciałabym aby odpowiedziało mi jak najwięcej osób-zarówno tych mlodych, jak i osób starszych z większym doświadczeniem. Będę Wam ogromnie wdzięczna.
|