Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-05, 19:44   #93
czuczenka
Zakorzenienie

Dot.: Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem

No jestem hehe ... bylam z kolezanka na zakupkach małych woogle to widziam znowu sowjego bylego z kumplem...jak jechalam mpk (jego kurde nowa dziewczyna z ktora caly czas teraz spedza ) Tak sie zastanawiam czy isc z kumpelą gdzies na impreze czy nie .... boje sie ze GO spotkam gdzies.... i bede miec caly zwalony wieczór...

Aaaa wracajac do tego co pisalam wczesniej to..... dzis siedze na zajeciach patrze sms przyszedl... patrze pan M. i wielkie zdziwo
,,Czesc. Jak tam minął 1 tydzien na nowych studiach...? jak sie czujesz...? hm? ''

Myslalam ze zabije go smiechem jak go tylko spotkam... ze mi takie esmsy pisze.... jakby go to obchodzily moje nowe studia... i jakie jest moje samopoczucie zastaanawiam sie co moglabym mu odpisac na to.... ale zamiast odpowiediz na tego smsa napisalam mu czy by mi mogl pozyczy notatki, a odnosnie samopoczucia to powiedzialam ze mam zmienne kazdego dnia...

Napisal mi eska ze moze mi pozyczyc, i ze do mnie wpadnie i mi je da .... no i przyjechal... ehhh

Gdy GO ujrzalam w tych drzwiach to normalnie tak mnie scisnelo w sercu pozalowalam tego ze poprosilam go o te notatki... i musialam go znowu ogaldac stalismy w przedpokoju nawet go nie zaprosilam szczerze mowiac by usiadl czy cos zaczal mi gadac o wczorajszej imprezie, ze malo pamieta... ze z kolesiami swoimi byl i wogole... porażka

Dziaciak, w ciele dorosłego mężczyzny.... tyle tylko moge powiedziec....

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując