Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Cytat:
Napisane przez evela28
Nie ma sie co litować, nie mieszka na wsi czy małym miasteczku gdzie trudno o nowa prace.
Ja tez straciłam dzis trochę kasy, ale to tylko spozywka. Nudy.
Mróz puścił to mogłam w końcu dokończyć mycie okien. Mam dwa duze okna które muszę myć z zewnątrz z wysięgnikiem. Trochę zmarzlam, ale przyjemniej mi sie teraz patrzy przez okno.
|
mówisz?? 
ja tez musze umyć okna, a szczegolnie te szklane panele na tarasie Zastanawiam sie czy by nie kupic takiego urządzenia parowego do mycia szyb. Zdaje to egzamin? Chyba któras to testowała?.....
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;54623481]ciekawe co sobie tam w duchu o nim myślą, że prace ma po znajomości, albo, że to czyste kumoterstwo, bo jest czyimś członkiem rodziny?
Chyba mam deja vu .
Załatwiliśmy z Młodym trochę spraw u jednego lekarza. Byliśmy w Pepco, ale w sumie nic nie kupiłam poza skarpetami dla niego. Za to w innym sklepie naciągnął mnie na słuchawki do kompa, a ja kupiłam sobie jakąś książkę, nie wiem za bardzo o czym . Byłam też w Rossku i kupiłam ten krem, wieczorem zdam wam swoją recenzję .
Załącznik 6144241[/QUOTE]
nie wiem co o nim myslą i w sumie niewiele mnie to obchodzi Jedyne co to wiem, ze nie są szczególnie zadowoleni z kontaktów z nim. Nawet od klientów dostaje nieoficjalnie "skargi" na niego
no to dzisiaj bedzie test jak to jest z tym inteligentnym kremem pachnie czy nie? a moze kazdemu inaczej ? 
Cytat:
Napisane przez magnolia79
I świat od razu staje się piękniejszy :p
|
ołłłł nooołłłł!