Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-27, 14:33   #3360
Jumo83
Jumo83

Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2

Cytat:
Napisane przez MajaLisa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ! Własnie minął 1 tydzień po moim pierwszym zabiegu pachy-bikini głębokie Mogłybyście napisać mi kiedy można oczekiwać chociaż jakiś minimalnych efektów po 1 zabiegu ? Zdecydowałam sie na laser, bo w okolicach bikini strasznie wrastały mi się włosy. I teraz po zabiegu odnoszę wrażenie, ze włosy odrastają sztywniejsze i też wrastają się, czy to normalne? Pani w gabinecie mówiła mi, że zaczną wypadac po 2-3 tygodniach, więc jeszcze chwilę muszę poczekać Czy któraś z Was tez tak miała?
Hm, a może widzisz takie czarne małe kropki, czyli włoski, które zostały spalone laserem i przy lekkim pociągnięciu wychodzą? Nie przypominam sobie, żebym miała sztywniejsze i wrastające włosy po laserze, raczej miałam mniej, rzadsze i w ogóle nie wrastały. Zresztą tak szybko, po tygodniu, chyba by nie odrosły nowe włosy, to muszą być te stare, które były pod skórą i teraz po depilacji wychodzą. Nic się nie martw.
Jumo83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując