Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-27, 16:26   #1170
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Teraz doczytałam o tym siniaku. Od jakiegoś czasu nad pępkiem zauważyłam takie jasnofioletowe/sine wgłębienie. Ale nie boli mnie to, tylko jest innego koloru. Myślałam, że mi się wydaje, ale skoro też takie coś widzisz u siebie to chyba jest to normalne w ciąży
to ja mam to samo! Tylko, że nie wgłębienie, a taką "obwódkę" siną wokół pępka

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Mi się brzuszek też stawia 3-5 razy w ciągu dnia, w nocy nie wiem kiedy bo nie budzi mnie to no ale nie boli, tylko tak nachodzi falą i robi się brzuch twardy, za chwilę puszcza albo jak się położę ale to chyba normalne
A z tym siniakiem wokół pępka to nie pomogę bo nie wiem o co chodzi mnie cholernie bolało koło pępka i gin powiedział że to przepuklina pępkowa wychodzi od dwóch tygodni muszę zaklejać pępek plasterkiem i jest w miarę
Ja długo, długo miałam spokój z tym twardnieniem. Nawet sięWam miałam pochwalić... Ale od wczoraj to jest koszmar! Mnie nieraz koło pępka boli, swędzi
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mamy go!
śliczny! Nie pozostaje teraz nic innego jak przejażdżka z lokatorem

Fasolka, Polly, Darkanddark, Moonunit, Milenujdka Dziękuję za odpowiedzi. Zapytam jutro. Z wyglądu to taki typ kobiety " czego? co się gapisz? " Może być zabawnie

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora