Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-28, 15:17   #91
paulina aurora
Kosmetykoholiczka

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIX

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Ja też jak się uprę to nie ma zmiłuj, bo potem jestem ( delikatnie mówiąc ) nie do zniesienia
Jak mi się coś spodoba to po miesiącu potrafię w środku nocy się przypomnieć

Ale moment, to nie koniec zakupów

Dzisiaj byłam wymienić baterię w zegarkach - tż ciężki, nie wiem, taki kupiłam, ale ja bym tych kilogramów na codzień nie nosiła za to w moim wpadłąm na pomysł nowego paska, bo poprzedni był brzydki i stary. Tak że dwie baterie plus mój nowy czarny pasek, skórzany.

Później wybrałam się do sklepu kosmetyki-eko-cośtam i kupiłam już kosmetykowe rzeczy
1. Hydrolat oczarowy, bo mi pryszczyk wyszedł albo inny syf
2. Krem pod oczy MAke Me Bio - bo zaiwra coś z ogórka i miałam ochtę spróbować, bo
BO wczoraj byłam w tym sklepie originsa i FOCH na nich, pasztety okropne

Tak, teraz to już chyba wszystko, ciasteczko z piekarni ciepłe się nie liczy, a pepsi nie piję

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
a ić !
źle szukasz
też jestem niska, moze już nie najszczuplejsza
czytasz wzrost modelki i wyobraźnia jest od tego by podpowiedzieć, czy kieca będzie jeszcze PRZED kolano

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

oj tak kiecki i łółówki i szpilki !
do końca ciaży zakładałam szpilki - moze nie 11cm ale 5-6 cm musiało być
kiedyś w adiki sie wystroiłam do auta to jeździłam jak debil dookoła ronda na sprzęgle, taki skurcz mnie złapał

w pracy na szczeście mam spodnie ( z odblaskami ) i koszulkę polo
Przed przed, co się później facet ma męczyć

YouTube
paulina aurora jest offline Zgłoś do moderatora