Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-07-27, 12:08   #8
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)

Cytat:
Napisane przez *Basia*
Mój kiciuś też tak fajnie warczy.
Myślałam, że to ja działam tak na moją kicię, że bąki puszcza. To mnie pocieszyłaś.
Rozumiem, ze zmieniasz kolorystyke jak poczujesz smrodek

Jeszcze mi sie cos przypomnialo, otoz ten kot od bąków uwielbia zabawki (takie male myszki) i doslownie przynosi ja w zebach i kaze sobie rzucac a on po nia biegnie
Poza tym jak spie, wystarczy ze wyciagne reke to on kladzie na niej lepek, a reszta cielska opada byle gdzie.
Raz stanął na brzegu lozka i zajrzal pod siebie (pozycja podobna jak avatarek sitc) po czym przewazyl mu tylek i bach z lozka, do dzis jak to wspominam to placze ze smiechu.

Kocica zas uwielbia wszelkiego rodzaju niteczki, wystarczy ze wisi cokolwiek albo mam zamiar cos przyszyc to lapkami siega mi po niteczke i chce sie nia bawic Uwielbia wlozyc lepek do reklamowki i dwie przednie lapki po czym na slepo jezdzi w tej reklamowce po panelach ;D smieszny widok
Moj TZ nie moze nago chodzic po sypialni w obecnosci kota, bo wiecie.... mojej kici sie wydaje ze to tez jest niteczka, ktora nalezy zlapac

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując