Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-27, 12:14   #11
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)

Cytat:
Napisane przez sitc
Myślałam że tylko mój taki oryginał, bo też na parapecie warczy na ptaki

Jeszcze przypomniało mi się a propos psa.
Gdy dostanie coś do jedzenia, co wyjątkowo mu nie odpowiada, nosem wypycha miskę z kuchni do holu i usiłuje zakopać ją pod swoim posłaniem
Wściekle nienawidzi wszystkich warzyw, gdy kiedyś z mięskiem z rosołu, którym mama chciała go uraczyć, zaplątała się ugotowana pietruszka, szczekaniem i warczeniem sprowadził całą rodzinę do kuchni, on tak biedny szczekał na tą pietruszkę, co by mu sama z miski wyskoczyła i nie musiałby dotykać pyskiem tego świństwa .

Pies od mojej mamy, jak nie ma wody w misce to tak walnie lapa w nia, ze ona zrobi kilka salt w powietrzu i wyladuje na srodku kuchni, wtedy jest tyle halasu, ze kazdy wie ze psu chce sie pic.

Obrazanie sie to tez jego specjalnosc Matka kiedys wyjechala na tydzien on strasznie za nia tesknil, no i jak juz wrocila, to mama oczywiscie pierwsza do pieska, a Norys-glowa w druga strone i poszedl na swoje miejsce. Pozniej po paru godzinach udalo sie mamie przeprosic psa kto by pomyslal

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując