Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kolczykowo
Wątek: kolczykowo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-07, 15:15   #5
Tsu
Wtajemniczenie

Dot.: kolczykowo

hmm...
1 - widać, ze masz pomysł na aranżacje zdjęć, trzeba jeszcze zaopatrzeć się w dobry program (photoshop, corel, gimp...) i je rozjaśnić i bedzie cacy. Ładne, choć loopy wymagają "zaokraglenia" i "zamknięcia".
2 - prościutkie, ale estetyczne, a to też ważne. Lepiej, jakbyś fotografowała bardziej na ukos, tak żeby też bigle były widoczne. (można było te loopy nieco mniejsze zrobić - mniej by się rzucały w oczy )
3 - kompletnie mi się nie podobają. na druciku nie powinno się nic zaciskać! I drucik jest krzywy. Mogłaś zrobić jeden element składający się z lampworka, zostawić ten długi, goły drucik i zrobić osobno element: loop-perełka-loop - wyglądałoby to o niebo lepiej. Nie posoba mi sie też, że druki kolczyk jest zupełnie rozmazany.
4 - pomysł może i ciekawy, ale do mnie nie przemawia... Wydaje mi się niestaranny - chciałabym zobaczyć oba kolczyki razm - jak wyglądają, czy są takie same...
5 - fajne, pomysłowe i niebieskie... Choć linka wydaje się być zabałaganiona. I jestem ciekawa, czy się tak trzyma...
6 - no te chyba są najfajniejsze... Choć - loopy u górze do poprawy - bo sa różnej wielkosci i psują cały efekt...

Ale nie martw się, początki zawsze są trudne Nikt od razu nie robił idealnych okrągłych loopów....
Tsu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując