Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-28, 22:56   #4080
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Zosienka200 Pokaż wiadomość
Na 19.02. Teoretycznie dzidzia jest już bezpieczna, tylko matka nie gotowa jeszcze, torba daleko w lesie nie wspomnę że psychika jeszcze dalej😁
Obawiam sie ze psychika to nigdy nie bedzie gotowa a torbe nei marudzic a pakowac bedzie z glowy
jak na 19 to niby moglaby sie jeszcze dzidzia chwilke wstrzymac, ale jak zechce wyjsc juz to i tak sobie poradzi pieknie

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały, że jeszcze nie urodziła, bo jej tż na fb jakieś tam wydarzenie wrzucił... aż sobie na to zerknęłam na fb i powiem Wam, że coś jest na rzeczy, bo w komentarzach jest info, że czekają na wtorek.
Więc może Nursii trafiła do szpitala i nie ma internetu... i jednak stanęło na cc, którą umówili na wtorek.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

hmmm muszę spróbować takiego połączenia, bo nie znam

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

oooo ja mam na 22.02.

A przypomnij mi, to Twoje 1 dziecko?
ja tez nie znalam, do dzisiaj, 15 min temu

moze nursii sie odezwie do nas i da troche wiecej szczegolow w takim razie, acz pewnie tak jak mowisz, nie ma neta
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora