2016-01-29, 09:55
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Gratulacje dziewczyny spadków!!! Grenka u mnie też tak spada wooolno. Ja melduję wagę do tabelki 69,8kg wreszcie powrót 6 z przodu no aale spadek strasznie duży - 0,2kg heh.
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------
Cytat:
Napisane przez ewi781
Sysia a napisz czy pisałas im co robisz, co lubisz,jak pracujwsz i wogole co tam pisali i jak możes, napisz co jeszcze przez cały dzień. Kurcze zainteresowalo mnie 99 za 2 miesiące to nie dużo
|
No też mi się wydawało że cena rozsądna. Tak po opłaceniu trzeba podać niezbędne dane np. o której wstajesz rano i o której idziesz spać, z jaką częstotliwością ćwiczysz, możesz wybrać 10 produktów których nie będzie w twoim menu, ja np. nie jadam ryb ani owoców morza więc zwyczajnie dodałam je do listy produktów niechcianych i w moim menu tego nie ma. Oprócz tego oni ci podają jakie dla ciebie jest minimalne zapotrzebowanie na wodę. Masz do wyboru czy chcesz menu składające się z 4 posiłków czy 5, możesz określić czas jaki możesz poświęcić na przygotowania posiłków na sniadanie, obiad itd.. ogólnie wygląda to fajnie, no i wybierasz dZień kiedy podajesz im swoją wagę tak jak tu na forum
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
Raficzyca na prawdę się nie przejmuj masz naprawdę maleńki wzrost a samaa wiesz że zaszalałaś więc wracaj na dobre tory i nadwyżka moment spadnie
|
|
|