Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-29, 10:51   #4202
Aagaciorek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
A wiesz powiem Ci ze ja jestem i tz tez mega zadowolona!
Jak tylko ja odebralismy to zrobilismy sok z tego co bylo w domu - czyli 2 buraki, 3 jablka, kilka marchewek i 3 kiwi - wyszlo pyszne

wczoraj jak wracalismy ze szpitala to zajechalismy do lidla po marchewke i jablka i tz obral kilo marchewki i z tego i kilku jablek zrobil sok - taki mocno marchewkowy - pycha!!!

szybko sie robi, maszynka "cicha" jak na te maszyny i bardzo łatwo sie myje - pod kran opłukac i juz

jestem mega zadowola i dzisiaj tez zrobie sok, a co

aaa znalazłam polska tv online

przepadłam
Taka sokowirówka by mi się przydała do przyrządzanie soczków z buraka w ramach mojej buraczanej diety, bo już tych barszczy nie chce mi się gotować..
Polską tv polecam oglądać na weeb.tv
Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Oj ja się nasłuchałam krzyków z porodówki, jak już po terminie na patologii leżałam Jeszcze w dzień jakoś nie było słychać, ale nocą był dramat. Nie mówiąc już o tym że po przyjęciu miałam test oksytocynowy na porodówce i w tym czasie 2 babeczki za parawanami rodziły. Miód na uszy spanikowanej pierworódki [emoji14]ala:

Wysłane z mojego MID1001 przy użyciu Tapatalka
Dobrze, że ja będę miała osobny pokój do rodzenia bez współlokatorek i parawanów, nie będę musiała obcych krzyków słuchać, najwyżej swoje