2005-07-27, 15:25
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki naturalne
Ja bardzo lubie Welede i Dr. Hauschka, ale mieszkam w Niemczech wiec mam do nich dostep. Ostatnio kupilam sobie na wyprobowanie tonik , mleczko i olejek w drogerii dm i mialam tonik z naturalnych kosmetykow od Rossmanna, poza tym melczko aloesowe(koszmarek wedlug mnie), a takze krem do rak. Tak sie zastanawiam, jakie znacie kosmetyki naturalne dostepne w Polsce? Prosilabym o nazwy i czy sa dostepne w sklepie,czy trzeba gdzies przez internet .danejprzez was stronki wiem, ze jest eco cosmetics. Musze popatrzec tu u mnie, toc to niemieckie kosmetyki a ich nie znalam. Niestety kupic w PL ich nie bedu umiec, chyba ze zamowie przez internet na mamy adres,a w sierpniu sobie odbiore. Tylko czy to ma sens? popatrze u siebie za nimi. Poza tym mialam kilka produktow od Lavere dla skory od 30+, probki Lavera. Moja mama chodzila po dorgeriach i pytala o naturalne kosmetyki , ale dostala odpowiedz, ze one maja najwyzej 3-4 mie4siace waznosci i im sie nie oplaca ich sprowadzac. Jak jej powiedzialam ze te co wlasnie wymienilam majak pare lat bo wszystko co mam maja date waznosci do 2007 roku to sie uperala ze nie sa naturalne, a ja przeciez widze, ze tam chemii nie ma. Bym zapomniala, ostatnio zamowilam sobie przez internet kosmetyki od Grüne Erde. W moim miesicie jest ich sklep, ale to bym musiala jechac do miasta i go poszukac, wiec poszalam na latwizne.
Wymieniajce dziéwczyny czego uzywacie, chodzi o firmy(ja nie lubie robic sama kosmetykow , wole kupic gotowe), moze jakas polska firma i gdzie ja mozna kupic. Miel widziane stronke, jak ta www.ekologiczny.pl W mojej dziurze w Pl pewnie nici z zakupow, ale moze zamowie przez internet, wiec pisac, prosze.
|
|
|