2016-01-29, 16:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Napisane przez niud
Witaj. Z podpisu widzę, że masz synka, a coś więcej ?  Jak rodziłaś, skąd jesteś, ile masz lat i takie tam ?
Matka mojego przyjaciela podobno tak robiła, i obu synów w nocy na spacer brała, bo inaczej by sąsiedzi nie mogli spać  Może to jest rozwiązanie ? Przed snem na spacer ?
Ja zdejmuje kocyk i rozpinam śpiworek i tyle, do czapki nawet nie próbuje się dostać  Jak nie ma tego dłuższego snu w ciągu dnia, to potem jest straszna maruda, więc nie ryzykuje  ))
|
A proszę: poród ( chcę zapomnieć ) - długo długo SN ale z braku postępu akcji i dlatego, że małemu tętno zanikało szybka decyzja o cc 
Na szczęście z synkiem było wszystko w porządku.
Mam 34 lata i jestem z Opolszczyzny.
W tej chwili jedna ręką zabawiam brzdaca druga piszę wiec wena do pisania ograniczona lekko 
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Przeszliśmy na matę i mam chwilę 
Dzidziol ogólnie taki, że narzekać nie mogę. Zasypia w środku dnia na 2 - 3 drzemki prawie sam, no nie całkiem sam bo z Szumisiem - czasem jestem donoszącą i wkładającą po raz n-ty smoka ale ogólnie jest ok.
Wieczory też ogarnięte - 19.00-19:30 kąpiel, butla i nyny.... Trwało to jakiś czas ale wspólnie z Tż udało nam się Młodego ustawić. Pewnie się to zachwieje jak się zaczną zęby ale póki co cieszymy się obecnym stanem rzeczy
Edytowane przez diablica80
Czas edycji: 2016-01-29 o 16:22
|
|
|