2016-01-29, 17:45
|
|
|
With Beauty In Love
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIX
Cytat:
Napisane przez love1234
Zapach farb podzialal na mnie bardzo drazniaco,a byłam tylko na strzyżenie. Uroki ciąży
|
Oj, pamiętam te ciążowe dolegliwości 
Cytat:
Napisane przez aniyam
mi się one zawsze będą kojarzyć z Tunezją i Egiptem, tam tyle tego w marketach wisiało i na każdej ulicy tym handlowali 
|
Dokładnie. Na zeszłoroczne Boże Narodzenie byliśmy w Egipcie i w drodze powrotnej siedziała obok mnie para w średnim wieku "obkupiona" na maxa. Pani torba luisa witona była cały czas na kolanach jak trofeum myśliwskie, nie ważne, że krzywe szwy już zaczęły się pruć fejm to fejm Pan miał natomiast zegarek, który z dumą podtykał pod nos mi i stewardessie przy okazji zakupu bułki z salami Szkoda tylko, że zamiast Bvlgari na owym zegarku widniało logo Blvgari. Ale to nieważne. Fejm był, milionery z dumy pękały, a w Wąchocku ani sąsiedzi ani rodzina się nie zorientują 
Zresztą pół samolotu było porządnie zaopatrzone w towary "luksusowe"
Cytat:
Napisane przez Miskaa78
paczajcie na to 
|
Długi jak fretka 
Cytat:
Napisane przez love1234
Koty przez cały dzień mają napięty grafik :spanie i jedzenie, w razie pożaru wynieść razem z łóżkiem
|

Cytat:
Napisane przez amyz
|
 wielkie brawa  
zakupy mega baba skąpa 
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------
Cytat:
Napisane przez aniyam
Tą maseczkę z Eisenberga też mi polecała, ale jakoś nie wzięłam, daj mi znać jak się sprawdza to może też się skuszę. Zakupy zacne  , gratisy jeszcze lepsze
Nie pamiętam tego serum, chyba miałam, ale jak już to w próbkach, bo na bank nie pełnowymiarowe, ale mogło mi się pomylić, mogłam zapomnieć  nie przypomniam sobie
Dobrze, że w ciemno nie brałaś tego Givenchy, bo miałabyś pewnie teraz to samo co ja z cerą 
|
Ja dziś wzięłam próbkę tego serum, konsultantka zachwalała, że lepsze od szanela 
http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...ajace/P1389009
|
|
|