Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-08, 12:50   #4007
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Mira Bai To moja pierwsza kupiona w ciemno, pod wpływem tego forum, flaszka
i jakie wrażenia?

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wiecie co, musze się pożalić bo normalnie aż mam łzy w oczach. Cieszę się tym swoim remontem, właściwie to nie moge się doczekać kiedy się skończy i jak w efekcie będzie ładnie, i rozmawiam z ... no, wydawało mi się, ze z przyjaciółką... co bym chciała jeszcze i jak pewne rzeczy rozwiązać, i właśnie usłyszałam, że ja ostatnio to o niczym innym nie mówię a co u niej to nawet nie spytam. I żeby to chociaż prawda była?! zaczynam powoli mieć dość, a to ma pretensję, że jej nie proszę o zdjęcia jej dzieci (niby z jakiej paki?) a to, że pytam ją o zdanie a potem robię po swojemu, ale teraz to mnie normalnie tak zgasiła, ze musiałam się wypisac
Nie przejmuj się Może ona jest troszkę zazdrosna że będziesz miała nowe mieszkanie itd. i trochę jej przykro z tego powodu. Druga opcja jest taka, że może rzeczywiście czuje się trochę zaniedbana. Czasami jeśli z czegoś się bardzo cieszymy nie zauważamy, że mówienie o tym szczęściu ciut więcej ponad normę jest dla innych trochę męczące. Może w Waszym przypadku tak nie jest i w ogóle po co masz prosić o zdjęcia jej dzieci?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora