Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015, cz.1
O rany Dziewczyny ale mam zły dzień dziś.Pierwszy raz od urodzenia Hani dziś jest sajgon Hania nie może zasnąć,zawsze przerwa między spaniem w dzien była 1 godz 45 min a dziś jest 4 godzina i nie śpi.Co ją odłożę i wyjdę z pokoju to zaczyna płakać.
Liliana nie ułatwia mi zadania bo chce na ręce,bawić się albo jej czytać i nie mogę uśpić Hani bo się rozbudza;/ Jeszcze śniadania nie jadłam a jest już 13.00 Ogólnie to śpi mi po 30 min w ciągu dnia.Jak się z nią położę to śpi półtorej godziny.Śpię z nią w nocy w łóżku bo inaczej wstawałabym co 30 min;/
A teściowa wpadła na pomysł aby dziewczyny spały w jednym pokoju.Wtedy to bym wstawała do dwóch na raz bo jedna drugą by wybudzała;/Lilu przesypia mi już dawno noce także nie chce jej burzyć snu.
Obstawiam zęby bo od 2 tyg się ślini i jest marudna.Może ten 3 wyjdzie wkrótce.Próbowałam butelkę/kubek niekapek ale nie pije wcale.