Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubne wpadki
Wątek: Ślubne wpadki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-08, 13:24   #300
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Ślubne wpadki

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Myslałam,ze i u mnie nie bylo zadnych wpadek, ale jak sobie teraz przypomne nasze zestresowanie ślubne ..... Moja siostra zrobiła mi prezent i spiewała na ślubie kawałki w takim lekko jazzującym stylu. Widac gościom się spodobało, bo gdy wychodziliśmy z koscioła to przed wejściem była tylko jedna para znajomych, reszta gości została w kościele . Owi znajomi tradycyjnie obrzucili nas grosikami, po czym zaczeli wychodzic zaraz za nami inni goście. my bylismy tak oszołomieni, że pominęliśmy pieniążki i poszliśmy dalej, bo już nas wołali do zyczeń, a chcieliśmy zrobic miejsce przed kościołem, bo niedługo miała byc parafialna msza. Dopiero na drugi dzień mówię do mojego już męża - słuchaj, oni nam rzucali grosiki a my się nawet nie zatrzymaliśmy!!! mieliśmy z siebie niezły ubaw, widac jak przywiązujemy wage do przesadów i zwyczajów Ale, żeby nikt się nie czepiał - gdy kilka dni póxniej wybieraliśmy sie na pplener wzięłam bukiet żeby wymienić w nim kilka kwiatków, które przywiędły. Wyjęłam różę a tu z bukietu wypadł grosik tak więc udało nam się jeden zebrac, mam go więc na pamiątkę i zamierzam wkleić do albumu
ojej a ja uwazam, ze wyszlo bardzo romantycznie z tym jednym grosikiem w bukiecie

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując