2016-01-29, 22:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotki TŻtówek część 2!
Niebieska.. mojego eks matka mu majtki nawet prasowala w moje urodziny nie widzielismy sie ponad 1,5 miesiaca.. wrocilam o on zabral mnie na obiad.. a ze mam urodziny w lato, bylo cieplo, jego matka ma dzialke.. i dzwoni do niego z pretensjami czemu auta nie ma, za ile bedzie bo ona chce zeby jej dzialke skosil.. on do niej ze jedzie ze mna na obiad, ze sie stesknil ze urodziny mam na co ona '' ojtam ojtam.. za rok tez bedzie miala '' no myslalam ze pierdzielne.. nie jadam miesa.. ta w panike wpadla co jej ukochany synus bedzie jadl tylko salate ?!
pierwsze spotkanie jego dalszej rodziny.. poznaja mnie i znow pada "ojoj jestes taka sliczna (ja uwazam ze niczym sie nie wyrozniam) bedziecie mieli ladne dzieci.. " ja zonk bo my dopiero miesiac razem.. i mowie ze my raczej to slubu i dzieci nie.. a jego matka w histerie ze ona babcia nigdy nie bedzie a za jakies 2 h pozniej eks moj zmeczony.. jego wujek proponuje nam zebysmy zostali ze pokoj jest wolny ja moge spac z eksem.. na co jego matka... coooooo ja im spac nie pozwalam razem
|