2007-10-08, 16:23
|
|
|
Przyczajenie
|
Zawstydzające sytuacje życiowe..
Cześć..chyba każda z nas miała takie sytuacje w życiu..napiszcie o takich zdarzeniach.oto kilka moich.Było to już parę ładnych lat wstecz..powiedzmy , że nawet więcej niż parę, ale co mi tam..wiec jako dziewczę młode i jeszcze przecudnej urody idę sobie ulicą i intensywnie myślę o czymś..byłam tam zamyślona , że nic nie widząc dookoła walnęłam głową prosto w znak drogowy i to z ogromnym impetem, jakby tego było mało akurat mijało mnie dwóch chłopaków..nie pytajcie jak zaczęli się skręcać ze śmiechu , a ja stałam z ogromnym guzem na czole i jeszcze większym burakiem na policzkach, albo to..jadę sobie pociągiem z moim ówczesnym chłopakiem , a obecnie mężem, byliśmy wściekle głodni , więc udaliśmy się do warsu w celach konsumpcyjnych..były to czasy kiedy język angielski nie był tak powszechnie używany w nazewnictwie , a my wszyscy uczyliśmy się rosyjskiego, no więc podeszliśmy do bufetu , stanęliśmy w kolejce czytając menu..i ujrzałam w tym menu sandwicha, słowo dla mnie obce i potrawa też hahaha..no i przyszła moja kolej i ja wypaliłam-Poproszę sandwicha z bułką- ..konsternacja barmana sięgnęła zenitu, moja zresztą tez jak mój facet mi powiedział co to jest ten sandwich..jeść mi się odechciało momentalnie i jedynie czego pragnęłam to wrócić do przedziału..buhahaah..Taa a życie jest piękne...
|
|
|