Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Twarz do remontu"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-27, 18:09   #1
oshinek
Wtajemniczenie

"Twarz do remontu"

Drogie wizażanki i wizażystki!!!Prośbę swoją kieruję do wszystkich chcących pomóc. Otóż koleżanka poprosiła mnie o zmianę jej wizerunku(po latach moich błagań ). Zrobiłam jej już analizę kolorystyczną, jest południową zimą na pewno. Więc jeśli chodzi o kolory jej pasujące to mniej więcej się orientuję.

Chodzi mi bardziej o makijaż- a mianowicie rodzaj podkładu- koleżanka ma bardzo nieciekawą cerę, począwszy od mega-podkrążonych oczu, popękanych naczynek- jest to zauważalne, poza tym ślady po wypryskach, które nieustannie wyciska i zdrapuje .

Z tego co mi się wydaje to ma trójkątny kształt twarzy(szerokie czoło, wąski dół), a więc wskazana jest grzywka-tyle że tu jest problem bo... nie wiem jak to nazwać- od urodzenia ma już grzywkę-jej włosy rozdzielają się w 1 miejscu(spójrzcie na zdjęcie), więc zmiana będzie ciężkawa.
Jej oczy- nie jestem pewna, ale chyba opadające kąciki zewnętrzne, wypukła gałka oczna(to na pewno) no i niewidoczna powieka ruchoma. Proszę tu o pomoc!!!
Zastanawiam się w jaki sposób wyregulować jej brwi-dodam ze nigdy wcześniej nie były one regulowane(jaki kształt im nadać???jaskółka???)

Aha i ostatnia rzecz jak przekonać kogoś kto całe życie chodził w bojówkach, spodniach i spodenkach, a do tego w sportowym obuwiu do założenia mini- kumpela ma bardzo zgrabne nogi, ale nie wykorzystuje swoich atutów- no i szpilek???

Za tydzień lub 1,5 do mnie przyjeżdża muszę mieć więc gotową wizję
dzięki z góry i mam nadzieję ze wspólnie uda nam się "coś" stworzyć

Obiecuję, że pokaże fotki po metamorfozie!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja ja i tylko ja-model do wymiany.jpg (58,2 KB, 530 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zeby bylo milo_to ja.jpg (21,4 KB, 578 załadowań)

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2005-07-29 o 19:35
oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując