Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-29, 22:02   #1421
babeczki
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
A na co ?

Wy to jesteście fajna zmotoryzowana para
Sooory mialo byc do jovisse Tobie gratuluje tylu zakupow w sinsayu!

No troooszke zmotoryzowani dzis poczulismy wiosne i kusi mnie wyciagnac juz motocykl ale TZ mi nie pozwala bo za zimno

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
O mamo cóż za autka

He he wiesz wychodowalam sobie juz jednego grzyba więc niech już ze mną zostanie po wieki :p szkoda nerwow na chowanie drugiego haahah.

Chooociaz ponoć mówią, że z mężem jak z naleśnikiem- pierwszego zawsze trzeba wypie......ic :p

Co tam??? Gdzie żeście pouciekaly??

tez tak slyszalam o tym nalesniku :p dla mnie TZ to tez pierwszy chlopak i od razu przyszly maz

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Babeczko, miałam właśnie pytać co u Ciebie mam nadzieje, ze znajdziesz jutro swoją wymarzoną sukienkę
Tz ok, tylko rodzicom nie bardzo odpowiada.. ale ja jestem szczęśliwa i wierzę, że kiedyś go zaakceptują
A w lutym muszę dać czadu
Ja tez mam wieeelka nadzieje strasznie mnie to "meczy" zamiast sie cieszyc to to jest jedyna rzecz w przygotowaniach ktora mnie stresuje chcialabym juz miec spokojna glowe ze mam cudna kiecke i o tym nie myslec

A TZ na pewno zaakceptuja martwia sie pewnie ze z innego kraju itp woleliby "miejscowego" ale zobacza za niedlugo jaka jestes z nim szczesliwa i beda cieszyc sie Twoim szczesciem

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując