Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chanel Mat Lumiere (NOWOŚĆ), Kanebo Liquid Finish
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-08, 17:28   #1
Alexiel
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Chanel Mat Lumiere (NOWOŚĆ), Kanebo Liquid Finish

1. do wymiany mam podkład w kompakcie Chanel - Mat Lumiere. Podkład jest nowością na rynku, przeznaczony do cery mieszanej. Zastąpił Double Perfection a osobiscie myśle że ta seria jest o wiele lepsza niz poprzednia, ma ładniejsza palete kolorów, podkład trzyma sie dłużej. Kolor 040 SABLE, najjaśniejszy odcień w kolorze wpadającym w żółć. Kupiłam go w Douglasie za 202 złote jednak kolor jest dla mnie zbyt jasny dlatego chętnie wymienię na coś innego. Użyty 1 raz. Posiadam paragon z 05.10.2007, pudełko i sam puder w puderniczce z lusterkiem panoramicznym a także futerał z logiem Chanel

2. Kanebo Liquid Finish kolor 203 Natural Beige, zużycie ok 10%, kupiony miesiąc temu za 168 zł, paragon

chętnie sie wymienię na kosmetyki z kwasami (najlepiej Neostrata), wybielające przebarwienia. Ewentualnie na rózne kwasy do stosowania na twarz i preparaty złuszczające :}}} lub tez na olejek CLARINSA Huille Lotus

Edytowane przez Alexiel
Czas edycji: 2007-10-09 o 10:51
Alexiel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując