Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-08, 23:34   #5
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II

buziaczki dla Michałka z okazji urodzinek

w skrócie napiszę tylko to, co wcześniej chciałam napisać, bo już oczy mi się zamykaja, a jutro na 8 do pracy.

Przede wszystkim chciałam napisać, ze dzieciaczki macie śliczne. tak szybko nam rosną A niedawno jeszcze z brzuszkami chodziłysmy Filmiki obejrzałam, ale niestety nie wszystkie, tylko te ostatnie

Buziaczki dla wszystkich chorych dzieciaczków a takze rodziców

Gratulacje tym Maluszkom, którym wychodzą kolejne ząbki

Przepraszam, ze nie odpisze Wam wszytkim, ale jedynie tak ogólnie Po prostu chyba już nie nadrobię wszystkiego, bo jak już usiadę do czytania, to zawsze coś mi przeszkodzi. Czasami jak chce już coś napisać, to w sumie nie wiem co, bo macie juz jakieś tam swoje tematy, w których ja się nie udzielam (ale to z braku czasu, a nie chęci) i jakoś nie potrafię się "wkręcić" w temat. No i tak kółko się zamyka Poza tym jestem ostatnio jakos zmęczona i strasznie wcześnie idę spać ( dzis chyba wyjątek, bo jeszcze nie śpię), chyba przez pracę. Ale tak naprawdę w sumie, to nie męczy mnie ona. Jest ok i ciesze się, ze wróciłam. Oprócz tego nasza niania jest super i wogole nie musze się martwić o Emilkę, bo wiem, ze jest jej dobrze z nianią Miska zaczyna juz pomału raczkowanie, tzn podnosi na razie pupcie i opiera sie na rączkach i kolanakch i macha się w przód i tył. Wygląda to coś jak na filmiku z Krystiankiem, który zamieściłaś Kasiu, chyba przedwczoraj. A od wczoraj też zaczęła tak fajnie gadać Słoneczko moje kochane

lece lulu. Postaram sie jutro coś napisać, ale dopiero po pracy, bo w pracy niestety nie mam jak spokojnej nocy

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora