2016-01-31, 11:37
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapuszczamy, wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XIV porostomaniaczek!
Cytat:
Napisane przez MassieDran
Fela Ty komplemenciarzu  Wrzucę Wam fotkę do klubu jak już będę po farbowaniu
To jakie są teraz trendy?  No z indygo Agg walczyła i nie dało się tego rozjaśnić w żaden sposób 
|

A te trendy to takie, ze nie powtorze.. po francuskiemu W skrocie duzo wariacji na temat sombre, ombre itd.
Kiedy sie farbujesz?
Cytat:
Napisane przez scrabble1
Ja jestem za, bo fajnie dodaje objętości kiedy się zapuszcza włosy. Chodzi mi nawet o dłuższe grzywki, które można puścić bokiem.
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------
sandrek  tak, całe ziarenka zalewam. W sumie piję dla celów zdrowotnych, jedynie co to chyba wzmacnia paznokcie chociaż długoterminowo pewnie coś wniesie. Zapowiada się, że do końca życia będę piła więc dam znać za jakiś rok o efktach na włosy 
Się wie  Mnie też powalił ten dopisek. Takiej to dobrze. Poza tym włosy wyglądają super, cera tak samo, na dobre wyszło.
Felu a kuracja do kiedy? Ciekawe jak będzie po.
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------
Super, w takim tempie szybko osiągniesz swój cel. Tż już pewnie fachowiec w tej dziedzinie co?  [COLOR="Silver"]
.
|
Mam jeszcze 3 opakowania po 30 tabletek do zjedzenia, zjadam jedna tabl. dziennie.
Eh, niech ktos zdecyduje, co z ta grzywka za mnie bo ja nie moge!
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
On wie już co i jak  ale musi mi pomagać bo w sumie sama nie mam tego jak zmierzyć żeby to było rzetelnie zrobione
W sumie nie mam teraz czego wcierac bo jantaru nie mam, zel aloesowy bede uzywac raz na tydzień jako dodatek do szamponu więc zrobie 2 miesięczna kuracje z kozieradka i akurat w tym samym czasie skończę kozieradke i CP 
|
Natalka, jak to zrobilas, ze zacytowalas scrabble jako niby mnie? 
Ogladalyscie film film o Monroe? Tam jest taka scena: chlopak pyta panne "Co robisz w sobote?" na co ona odpowiada "Myje wlosy". Wiec tak to wyglada
Denko 2016
suma: 0/157

Recrea 5%-28.09.
|
|
|