2007-10-09, 14:47
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Potrącili mi pieska
Otóż jśli chodzi o mojego kotka i weterynarza, to już odpowiadam, bo "widzę związek miedzy jednym a drugim". Po pierwsze była prawie 23 wieczorem, więc sądzę, że najbliższego weterynarza musiałabym szukać aż w Oslo, gdyż mieszkam w niewielkim miasteczku i nie mam pojęcia czy wogóle jest tu jakiś weterynarz, chociaż myślę, że jest aczkolwiek trudno byłoby mi go znależć. Wiecie, jak jest się w obcym kraju i nie zna się języka, to jest napprawde ciężko. W Polsce idąc ulica co kilka kroków widzi się szyldy, stąd łatwiej coś znaleźć. Ja tu nie mam tak łatwo. Po drugie nawet gdybym poszła z małym do lekarza to przypuszczam, że musiałabym wydać moją tygodniową penję, gdyż tu wszystko jest megadrogie.
Bardzo bym prosiła osoby, które nie znają mojej sytuacji, o nie ocenianie mnie. Bo naprawdę nie jestem jakimś potworem bez serca, jak pewnie niektóre z Was sobie pomyślały Kocham zwierzęta, a już mojego Ugrysia w szczególności i myślałam, że serce mi pęknie widząc go w takim stanie. Na szczęście wszystko juz ok
|