2016-01-31, 20:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
Napisane przez Aagaciorek
Wklejam mojego posta z poprzedniego watku,.bo w moim nieogarnieciu nie zaczailam, ze to juz nowy wateczek.
Duzo postow mam do nadrobienia,bedzie ciezko! Czy dobrze rozkminiam, ze Carmel i Nursii urodzily? Nie moge sie dokopac do ich postow. Jesli tak, to gratki! 
My jestesmy w przyszpitalnym hotelu z Artusiem i Tz. Chlop wlasnie kanguruje malego,a ja mam relaks. Maluszek jest bardzo grzeczny, duzo spi i chetnie ssie cyca, tylko ze ja nie wiem czy cos tam z niego leci... Jesli bedzie nawal, to jeszcze wszystko przede mna. Ogolnie to czuje sie bardzo dobrze,nawet lepiej niz przed porodem, bo brzuch nie ciazy i ogolnie nic nie boli  Dziewczyny, jak macie mozliwosc to inwestujcie w balonik! Jak patrze jak sie tu mecza kobitki z popekanym kroczem to mi ich strasznie szkoda. Ja smigam jak mlody bog :-D
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
|
Carmel tak a Nursii milczy 
Dobrze, że jesteś, bo mam pytanko odnośnie aniballa 
Jak się go "aplikuje" ? Ta guma jest taka miękka i wpychasz ją palcem a później zaczynasz pompować - tylko jak włożysz z zagięciem, to jak z tym napompowaniem później 
Czy to jest taka bardziej sztywna guma i po prostu ją wkładasz... jak hmm tampona 
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------
Cytat:
Napisane przez lamia12344
Wpadłam na chwilę na marcówki... Któraś wstawiła filmik z cc  Też pomysły ludzie mają...
|
ale, że swój ??? 
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------
Cytat:
Napisane przez marciar7
Kazaly sie podgolic tym co na cc
Jaaa cie ta moja sasiadka opowiadala o swoim poronienku. Zaczela gadac to tylko spytalam ktory miesiac ona ze 3.. I ze 2.02 minie rok dokladnie i ze ma.nadzieje ze jutro uda sie indukcja bo nie chce 2.02 rodzic w ta sama.date.. I ze pochowane ma.dziecko az mi bylo glupio słuchać :-(
|
jejku a taka młodziutka, a tyle już przeszła
|
|
|