Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-31, 20:21   #4188
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83
Dot.: Sierpnióweczki 2016!

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Przeglądam gazetkę z lidla -> http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=979

Ubranek na razie nie kupuję, ALE myślałam o zakupie tego dwupaku prześcieradełek z gumką i kołderki z poduszeczką. Co sądzicie? A może lepiej kupić jakiś komplet pościeli razem z tymi takimi ochraniaczami na szczebelki, nie orientujecie się, czy taniej nie wychodzi? W ogóle, sorry, mam głupie pytanie - ile zmian pościeli kupiłybyście takiemu maleństwu? A kołderka to jedna wystarczy, czy lepiej mieć dwa zestawy w razie hm.. ulania, zasikania ?

Ten inhalator za stówkę też mnie interesuje - mojej siostry dzieci jak chorowały na choroby układu oddechowego, to zamiast antybiotyków, ich lekarka właśnie zalecała inhalacje.
Poradźcie, bo promocja od jutra.
zajrzałam na tą stronke i podoba mi sie ta kołdrka z poduszeczka wziełabym gdybym miała lidla koło siebie ale niestety nie mam i musiałabym 30 km jechać Inhalator jak najbardziej polecam promocja jest fajna, ja osobiście mam i uzywam dla synka i powiem Wam bez inhalatora lądowalismy zawsze na antybiotyku a teraz od kąd go stosuje jak tylko pojawi sie jakiś katar u synka mniej choruje i warto na prawde
Co do pościeli mozna mieć 2-3 komplety w zupełności wystarczy ,a te prześcieradełka z gumkami super sprawa i cena tez przestępna .

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez BeataAmelka Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze i najbliższe wizyty :-* sporo badań w tym tygodniu przed nami
Ja wizyta 7.02. będzie juz 15 tydzień i 1 dzień ;-) byle dotrwac
A teraz objadlam się grejfrutami i mandarynkami i pekam :-D
Dobrej nocy :-*
Dobranoc

Ja mam wizyte w środe aż trzęsą mi sie ręce jak pisze takiego mam stracha .
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora