Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-09, 20:22   #513
utrapienie
Rozeznanie

Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez ningio Pokaż wiadomość
Też próbowalam uzywać kremów nawilżających. Chyba kupowałam za bardzo zapychające (hydraphase riche, ziaja oliwkowa), ale dostałam starsznego wysypu na czole. mam po prostu miliony małych krostek. Nie da się ich wycisnąć. Zreszta wyciskanie to i tak żadna metoda ;/
Użwam tej serii AA young, na razie za krótko by opisać efekty.
A jak myslcie co dodac do tego?
Myślałam właśnie nad tą ziają calm nawilżającą. Tylko boję się, że mnie zapcha.
Co jeszcze dodać żeby nie miało kwasów, albo mało
Iwostin Purritin/efflar K? Czy jeszcze jakis krem. A ten efflar to jest dla osób młodych czy raczej starszych (mam 19 lat)
Ja też mam LRP Hydraphase Riche i już wypróbowałam, że sprawdza się tak co 2 dzień, bo rzeczywiście jest bardzo treściwy.
Effaclar możesz stosować w swoim wieku jak najbardziej, podobnie jak kwas migdałowy, azelinowy (np. skinoren, AD) czy Diacneal. Tyle, że przy nich musisz już zainwestować w filtry. Zresztą bez nich, to pewnie też .
Poza tym, to odnośnie kremu nawilżającego to przejrzyj sobie wątek o zanalizowanych kosmetykach, tam może coś znajdziesz, co ci podpasuje. Wiem, że chwalony jest HOL Avene i irysowy krem Weledy, ale Weledy nie używałam, a przy Avene, to wolę już LRP.