Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rodzić :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-31, 22:54   #372
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie Mamy
Ale dziś mieliśmy przygodę Jechaliśmy do galerii do CK i nas policja zatrzymała... TŻ jechał za szybko, 44km/h jeszcze 6km więcej i prawko by pożegnał na 3 miesiące...
I tak policjant podchodzi a ten co wypalił?? Żona rodzi jedziemy do szpitala dlatego tak szybko... Myślałam że go uduszę bo pan policaj już wzywa karetkę na co ja niech pan nie dzwoni już mi lepiej Miałam już wizję jak mnie wiozą nie do mojego szpitala a ja z wrażenia rodzę... Dobrze że TŻ mojej sis to pan władza to nam tyłek uratował ale było gorąco... Za darowany mandat zamówiliśmy bujak dla małego Wiem że powinna chłopa zgładzić za to że szybko jeździ czasem ale droga prosta i pusta to jakoś pocisnął..
I tak jutro mamy termin a Kubuś ani rusz
ależ tż miał refleks z tą wymówką

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
i szeregowiec Ryan

kurde... imie łobuza nr 2 jest za wysoko w rankingu, nie postaraliśmy się z tż tym razem
luzzz lepsze normalne wyżej w rankingu... niż rzadkie typu Malina, Truskawka, Mrówka, Jarzyna
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora