Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaka farba zrobi z ciemnych włosów jasny blond???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-09, 21:41   #10
Mariti
Wtajemniczenie

Dot.: Jaka farba zrobi z ciemnych włosów jasny blond???

Cytat:
Napisane przez Alien :* Pokaż wiadomość
O rany,ale to skomplikowane!Ale chyba wolę to niż rozjaśniacz,bo mam złe doświadczenia.Ale czy po 2 farbach nie stracę wszystkich włosów?
Mam naturalne bardzo ciemne blond włosy z miedzianym połyskiem,więc to chyba raczej ciepły barwnik....

PS dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź
jesli masz włosy w dobrym stanie nie pownno się nic złego stac ( ja wykonując ten zabieg takze miałam włosy w bardzo dobrym stanie). jednakze polecam wykonywac go w rozsadnych odstępach czasu, gdy odrosry będa już widoczne.zaryzykuję stwierdzenie, że nie jest to bardziej niszczące od rozjaśniacza. Tak, masz włosy z ciepłym refleksem, wydaje się z opisu, że pododbne do mnie. Tak więc Garnier nutriss nie zadziała. radze spróbowac więc z wellatonem przetrzymujac jednak go ok 10 minut ( zreszta mozesz sprawdzac postęp na fragmencie odrostów)
Pisałas, że rozjasniałas sprayem z Rossmana, więc podejrzewam, że rozjasnienie nie ejst zbyt duże, myślę więc , że w taki sposób uda Ci się osiagnąc podobny odcień.

Marilyn Monroe
Mariti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując