Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Witam w słoneczny poranek nowego, lepszego dnia 
Wczoraj wyciągnęłam TŻa na małe zakupki i powiem Wam że humor mi się poprawił 
Kupiłam sobie dwie pary kolczyków (sztuczna biżuteria), jejciu jak to wszystko się ślicznie świeci, jakbym miała kasę to chyba bym cały butik wykupiła Kupiłam sobie pończoszki na wesele i staniczek na poprawiny. Na poprawiny pożyczyłam sukienkę od siostry, no a na wesele pójdę w tej mojej, dziś mama ma ją oddać do przeróbki do krawcowej, więc nie mam jej w domku, ale wieczorkiem może uda mi sie zamieścić zdjęcia z tego czerwcowego wesela.
Ostatnio z Milką bawiłam się w baran-baran-puk, ale się śmiała i tak nastawiała łepuś żeby zrobić to puk moje słodkie maleństwo.
Dziś znowu mieliśmy ciężką noc, od 4 spała z nami bo już nie dawałam rady wstawać i jeszcze rano do pracy... ale z nami już spała więc jako tako sie wyspałam 
Julita - ja też, ja też   to było wpraszanie sie na bigos, uwielbiam!!! :slina :
Zdjęcia Misiaczka superowe, śliczny chłopczyk, jakie ma śliczne kształtne usteczka i piękny uśmiech, taka radosna iskierka Kosiany i ma taka samą zabaweczkę jak Milka - te krówki na kółeczku.
KasiaL - Nikuś piękniutki, tylko pozazdrościć takiego adoratora 
Dzięki za propozycję pomocy z ciuszkami, no ja też jestem kurdupelek i jeszcze chudzielec do tego No ale tym razem jaaaaakoś może sobie poradzę, ale na przyszłość... może się zgłoszę 
Fajnie, że tak sobie sprawnie poradziłaś z tym Nikusia katarem, jeszcze siebie wylecz żeby się od nowa nie zaraził.
Na fotce w tym ogromnym sprzęcie Nikuś wygląda superowo, taki malutki misiaczek, śliczne ubranko. Wygląda jak taki malutki bobasek a przeciez to już poważny mężczyzna 
A z bransoletka na rączce to właśnie taki maczo SUPER!!
Ikola - opowieść Twojej mamy mrożąca krew w żyłach!!!! 
Oby temu dziecku nic nie było, bo jak ma takich przejmujących sie rodziców to może w ogóle nie poszliby z nim do lekarza!! Matko w głowie mi się to nie mieści. Biedny dzieciaczek, może już był wyszkolony skoro nawet nie zapłakał...
Marta - Wituś w kąpieli tylko do schrupania!! Jak on się ślicznie uśmiecha, rozkoszny jest!! My myjemy buźkę Milence w wodzie podczas kąpieli, w tej z wanienki. Ładną ma buźkę więc widocznie wszystko jest oki. Też jestem zdania że nie ma znaczenia czy na początku czy na końcu kąpieli to woda po takim ciałeczku i tak jest czysta.
Czarinka - dobrze, że Kondziaczkowi nic nie jest, dzielny chłopak 
A z tą nadżerką to przerąbane, ja też chyba mam. Mówię chyba, bo od razu po porodzie jak była na kontroli to ginka tak podejrzewała ale kazała przyjść po trzecim @, "bo może coś tam się samo oczyści i wtedy będziemy działać"... no i muszę jakoś sie do niej wybrać, już czas 
Basiu - to mój mail angie144@wp.pl - przesyłaj głupotki 
A czemu Ty kochana pracujesz 8 godzin?? Przysługują Ci dwie przerwy po 30minut, to czemu sobie nie wychodzisz wcześniej?
A jeśli chodzi o okularki do kompa to szef Ci pokrywa część lub całość kosztów, za badania okulistyczne i za szkła. Oprawki kupujesz sobie sama. No chyba że masz jakąś wadę wzroku to wtedy już płacisz całość sama, ale jeśli byłby to zakup tylko i wyłącznie mający na celu ochronę Twojego wzroku to koszty powinien pokryć pracodawca - wiem bo sama nosiłam sie z tym zamiarem niedawno, ale dostałam właśnie taki nowy, płaski monitor.
Zapomniałam jeszcze pochwalić foteczki Twojej córci. Emilka jest prześliczna, ma takie piękne OGROMNE oczy, a włoseczki słodziutkie, nie narzekaj bo mogła przecież urodzić się bez 
Dysia - my też mamy zamiar kupić Milusi krzesełko do karmienia. Jeszcze się nie zdecydowaliśmy jakie, ale moja siostra-chrzesta Milenki nas pogania bo ona dała jej kasę i chciała żeby za to kupić Milence krzesełko. Kasy nie ma - poszła na naprawę auta i krzesełka też nie ma ale spokojnie, będzie będzie!! 
Ogromne gratulacje za "cześć" moja Milusia też tak ślicznie marszczy nosek, uwielbiam ją wtedy w niego całować 
Jejciu jak ja za nią tesknię, jeszcze 4 godziny... 
Ale naprodukowałam... 
Na razie
Edytowane przez Angie144
Czas edycji: 2007-10-10 o 10:44
|