Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CHCIALABYM COS W SOBIE ZMIENIC!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-02-11, 21:03   #1
2sweet
Rozeznanie

CHCIALABYM COS W SOBIE ZMIENIC!!

Witam serdecznie! Bardzo chcialabym prosic o wszelkie rady dotyczace mnie Chcialabym w koncu "odnalesc siebie", bo wiecznie eksperymentuje z makijarzami, wlosami (to moja zmora) i nie za bardzo sie z tym czuje. Lubie blond, dlatego zawsze robilam pasemka ale wiadomo ze potem te pasemka w ramach robienia odrostow nie sa jednolite i ich efekt z czasem sie gubi ale nie wiem czy w jednolitym blond byloby mi dobrze, a jak tak to w jakim odcieniu? A moze cos ciemniejszego? Braz albo co? Totalnie nie mam pomyslow! I jestem bardzo ciekawa co inne osoby moglyby mi doradzic! Moim problemem sa czesto cienie pod oczami, jak gdyby szare przeswity, gdyz jestem bardzo szczupla osoba i moze to dlatego? Z natury mam delikatna cere, raczej mieszana i bez problemow tradzikowych, niebieskie oczy, wlosy dlugie za ramiona, a reszte mozna dopatrzyc sie samemu Bardzo prosze o wszelkie rady! Odnosnie wszystkiego Idzie wiosna i trzeba sie za siebie zabrac:P Chcialabym wiedziec co Waszym zdaniem bedzie mi najlepiej pasowalo?!?! Bardzo prosze tez o propozycje fotograficzne/rysunkowe itp bo chcialabym moc spojrzec na porady nie tylko wyobraznia ale konkretniej Dolaczam kilka swoich zdjec i czekam na podpowiedzi! Z gory wielkie dzieki