2016-02-02, 13:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołk
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka
O rajusku  Duzo 
Ja w tym 7/8 tygodniu, jak plamilam to normalnie podpaski nosilam..nie chcialo mi sie bawic we wkladki.
Mnie sie dzis cos napina znowu, nie podoba mi sie to.
Wczoraj mialam typowe bole wzrostowe, ale dzis to jakos dziwnie. Niby czuje, ze macica miekka, ale caly brzuch mam jak balon. Moze wzdecie znowu :/
|
ja nadal nie potrafię odróznić jaki to rodzaj bólu, tzn już wiem ze jak rośnie to mnie więzadła bolą, to już umiem odróznić, ale wzdecia zaparcia, macica, to jeszcze dla mnie zagadka, bo każdy ten rodzaj wygląda u mnie tak samo, tym bardziej, ze brzuch u mnie praktycznie cały czas twardy i napięty 
Cytat:
Napisane przez ukojenie
Ja mam to samo co wizyta w wc.
Moj lekarz mi wczoraj wlasnie mowi ,ze taki stres byl przez te poczatki a ja mu na to ,ze stres to jest wlasnie nadal co wizyte w wc tylko ,ze odpukac efekt pozytywny czyli nic. Mam wrazenie ,ze ktos kto tego nie przezyl kompletnie nie ma pojecia jak to obciaza psychicznie .
Muff dziwne to bardzo , nie mam pojecia jak to wytlumaczyc no bo skoro pewna jestes ,ze nic nie bylo w tych szafkach to jakim cudem ? A moze maz jednak kiedys kupil a po tym wszystkim nie chce sie przyznac ? Nie wiem co Ci powiedziec 
|
a papier w kibelku tez sprawdzam za każdym razem, czyli nawet z 10 razy dziennie. Ale tak jak mówisz, nikt inny oprócz nas tego nie zrozumie
|
|
|