Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz czas na moja metamorfozę! Dziewczyny pomóżcie! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-02-13, 15:15   #11
Smalnika_mk
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Smalnika_mk GG do Smalnika_mk
Re: Teraz czas na moja metamorfozę! Dziewczyny pomóżcie! :)

Cześć
To znowu ja, tak mi się spodobałoto że jeszcze raz sobie pozwoliłam na małą zabawę z twoją fotką. Jeżeli sie nie boisz dużych zmian to może ta CI się spodoba, akurat twoje włosy fajnie się skomponowały z nałożoną przeze mnie fryzurką tylko kolor może za jasny. Ja bym CI proponowała balejaż bląd tylko na górnej partii głowy a dół właśnie taki ciemny i nie zbyt mocne cieniowanie włosów bo wydaje mi sie ze takie cieniowanie mogłoby sprawic że Twoja buzia zrobi się jeszcze bardziej pełna. Wystarczy pocieniować jedynie od długości brody tak jak jest właśnie na tym zdjęciu. Makijaż natomiast zrobiłam ci w bordowych odcieniach może tego tak nie widać ale efekt jakiś widać a także czarną kredką podkreśliłam zewnętrzne kontury oka i domalowałam rzęski również na krawędziach oka. No i jak??? http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon10.gif

Edytowane przez Anahstasia
Czas edycji: 2006-03-22 o 09:02 Powód: zdjęcie usunięte na życzenie autorki wątku
Smalnika_mk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując