Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-11, 18:44   #194
motylek78
Rozeznanie

Dot.: Jesienne Mamy.

Hej dziewczynki,
u mnie nienajlepiej...maly jest chory. Ma przeziebienie ale dzielnie znosi wszelkie zabiegi dot dawkowania lekow. Zal mi maluszka bo sie meczy z zatkanym noskiem. A ja durna myslalam ze to sapka i dopiero poszlam na 3 dzien do lekarza a tu okazala sie ze to katar i ma uszka zaczerwienione i gardelko tez. Nie chce nikogo obwiniac ale wydaje mi sie ze zalapal wirusa od tesciowej ktora kilka dni temu przyszla smarkajac i kaszlac a moze zwyczajnie zalapal podczas spaceru Teraz jak ma zatkany nosek nie chce ssac piersi od 2 dni tylko sciagam mu pokarm do butelki. Mam w zwizku z tym pytanie . Ile mniej wiecej powinno jesc 3 tygodniowe dziecko podczas jednego posilku.? Moj synek wypija 100-115 ml mojego mleka i nie wiem czy to duzo czy nie. Po takiej porcji juz wydaje sie najedzony i zamyka oczka i zasypia.
Ivy rozumiem twoje obawy bo ja tez ciagle martwie sie czy moj maly wystarczajaco duzo je .
Moja mama teraz tez okropnie rozpieszcza malego i robi wszystko to czego ja bym nie robila...czyli maly spi ze mna w lozku no i poki mama tu jest tez z nia noszenie na rekach to norma
motylek78 jest offline Zgłoś do moderatora