Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drobne ciałem, wielkie duchem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-11, 21:19   #914
virka
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II

anitka niestety te butki nie są w moim stylu, a już w zupełności nie na moje chude nogi Ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu.

Niki Całuski dla Nikusi Całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło, ale wiem co przechodziłaś, bo moja córcia miała dwa razy szytą buzię (raz czoło, jak wpadła na drzwi i sobie przecięła, a drugi raz jak wbiła sobie w buzię kredki podczas upadku...), więc znam ten stres doskonale...

Śliczna ta Twoja córcia i powiem Ci, że jest nawet trochę podobna do mojej córeczki jak była w jej wieku (teraz ma około 1,5 roku dobrze pamiętam?)

Jeśli chodzi o spotkanie, to ja za tydzień nie dam rady bo jedziemy do Teściów Zobaczymy, może jeszcze się uda choć na chwilkę spotkać w sobotę, a jeśli nie to trudno (może za dwa...), ale strasznie żałuję...

Jeśli chodzi o butki, to mam w tym samym stylu (taki sam obcas, na stopie ta a'la skórka, góra zamszowa z haftem) tylko trochę inny haft i brązowe i strasznie je lubię, są bardzo wygodne Do rybaczek wyglądają idealnie Świetnie na Tobie leżą Gdzie kupiłaś?

kasiu przepraszam, że tak Cię męczę o ten peritol, ale zaciekawiłaś mnie To jest na receptę czy bez, jakiś lekarz Ci go przepisał? Przez ile go stosowałaś?

virka jest offline Zgłoś do moderatora