2007-10-11, 21:28
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Garnuszki za kurtkę-płaszczyk dałam 36 zł, za spodnie 16, a za bluzkę 5 . Najbardziej cieszę się z kurtki, bo już dawno chciałam sobie taką kupic, tylko szkoda mi było kasy. A tu taka okazja mi się trafiła, nawet się nie zastanawiałam . Olafek jak zwykle uśmiechnięty, a na ostatnim zdjęciu to taki zalotnik
Synta wreszcie się odezwałaś Jak rodziców odprawisz to skrobnij coś
lachkasiu widzę, że huśtawka się Nikusiowi podoba Superancki jest! No i jestem tak samo zdziwiona jak dziewczyny, że nie obniżyłaś łóżeczka . A kombinezony bardzo fajne. Poluję na taki jak ten niebieski. Fryzurka ładna, ale podpisuję się pod jedną z dziewczyn: widzę Cię z grzywką Mam do Ciebie prośbę: zrób zdjęcie mocowania huśtawki, bo ja jeszcze nie montowałam i szczerze mówiąc nie wiem jak to zrobic. Jutro mój brat przyjeżdża to kupiłabym haki i by mi zamontował. Tylko nie wiem jakie te haki dlatego proszę o zdjęcie
ikola Ty to masz los... krystian też się ostatnio często budzi, ale ja myślę, że to dziąsełka go bolą, bo już ma takie twarde w miejscu jedynek górnych, że chyba lada dzień mu wyjdą. Co do pomocy tżta to ja nie mam się na kogo złościc . Jak Marcin był te dwa tygodnie to wstawał rano, żebym się ja wyspała, przebierał go, kąpał... Ale gdyby był cały czas na miejscu to byłoby tak jak u Ciebie Faceci... Wcale Ci się nie dziwię, że chcesz iśc do pracy, bo ja czasem też juz kręcka dostaję . Dlatego cieszę się, że do szkoły jadę bo trochę się oderwę od codzienności. Dla mnie wyjście do kościoła w niedzielę to rozrywka. Krystian zostaje z babcią, bo ja jestem przeciwna braniu małego dziecka do kościoła
freddy ja też mam problem ze zrobieniem zdjęc Krystianowi jak się śmieje. Jak zobaczy aparat to koniecznie chce go dorwac i wcale mu wtedy nie jest do śmiechu
zazula wklejam Ci link (też wizaż) gdzie może coś znajdziesz dla swoich włosków.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103211
W ogóle to chcę Ci napisac, że śliczna z Ciebie dziewczyna Wiem po kim Julcia urodę odziedziczyła
Kamilko to ja się cieszę jak gwizdek (ukradłam powiedzenie ikoli ), że Krystian raczkuje, a ty tu piszesz, że Fifi do chodzenia się rwie . Jak to garnuszki napisał-zdolny chłopak
|
|
|