Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-11, 21:28   #158
kaśka333
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II

Garnuszki za kurtkę-płaszczyk dałam 36 zł, za spodnie 16, a za bluzkę 5. Najbardziej cieszę się z kurtki, bo już dawno chciałam sobie taką kupic, tylko szkoda mi było kasy. A tu taka okazja mi się trafiła, nawet się nie zastanawiałam. Olafek jak zwykle uśmiechnięty, a na ostatnim zdjęciu to taki zalotnik
Synta wreszcie się odezwałaś Jak rodziców odprawisz to skrobnij coś
lachkasiu widzę, że huśtawka się Nikusiowi podoba Superancki jest! No i jestem tak samo zdziwiona jak dziewczyny, że nie obniżyłaś łóżeczka. A kombinezony bardzo fajne. Poluję na taki jak ten niebieski. Fryzurka ładna, ale podpisuję się pod jedną z dziewczyn: widzę Cię z grzywką Mam do Ciebie prośbę: zrób zdjęcie mocowania huśtawki, bo ja jeszcze nie montowałam i szczerze mówiąc nie wiem jak to zrobic. Jutro mój brat przyjeżdża to kupiłabym haki i by mi zamontował. Tylko nie wiem jakie te haki dlatego proszę o zdjęcie
ikola Ty to masz los... krystian też się ostatnio często budzi, ale ja myślę, że to dziąsełka go bolą, bo już ma takie twarde w miejscu jedynek górnych, że chyba lada dzień mu wyjdą. Co do pomocy tżta to ja nie mam się na kogo złościc. Jak Marcin był te dwa tygodnie to wstawał rano, żebym się ja wyspała, przebierał go, kąpał... Ale gdyby był cały czas na miejscu to byłoby tak jak u Ciebie Faceci... Wcale Ci się nie dziwię, że chcesz iśc do pracy, bo ja czasem też juz kręcka dostaję. Dlatego cieszę się, że do szkoły jadę bo trochę się oderwę od codzienności. Dla mnie wyjście do kościoła w niedzielę to rozrywka. Krystian zostaje z babcią, bo ja jestem przeciwna braniu małego dziecka do kościoła
freddy ja też mam problem ze zrobieniem zdjęc Krystianowi jak się śmieje. Jak zobaczy aparat to koniecznie chce go dorwac i wcale mu wtedy nie jest do śmiechu
zazula wklejam Ci link (też wizaż) gdzie może coś znajdziesz dla swoich włosków.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103211

W ogóle to chcę Ci napisac, że śliczna z Ciebie dziewczyna Wiem po kim Julcia urodę odziedziczyła
Kamilko to ja się cieszę jak gwizdek (ukradłam powiedzenie ikoli), że Krystian raczkuje, a ty tu piszesz, że Fifi do chodzenia się rwie. Jak to garnuszki napisał-zdolny chłopak

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora