2016-02-03, 13:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
Napisane przez figa84
Aninis zdradź jak pierwsze wrażenia po baloniku, bo ja póki co jestem na etapie "to nie ma szans tamtędy wyjść" 
|
ciężki temat jednym słowem, ale pocieszam się tym co Aagaciorek napisała, że pierwsze 3 dni dramat, a później postępy z dnia na dzień.
Może wyszarzę, bo nie każdego to interesuje 
Generalnie pierwsza "aplikacja" to była porażka hahaha nie dałam rady, tż musiał mi włożyć i tak się spięłam, że balonik sam mi chciał wyskoczyć, więc mówię do tż trzymaaaaaj dziada a ja se poćwiczę mięśnie kegla i spróbuję się rozluźnić. 
aaaa i aplikuję go tak jak pisała Aagaciorek, czyli nadmuchany 1 naciśnięciem pompki.
W sumie, to nie było mowy o wypychaniu go, bo jak tylko go puszczamy, to sam wyskakuje... ale zawsze to jakieś rozciąganie. Kolejne 2 razy już sama wkładałam.
Czyli 3 razy zaaplikowałam sobie z 1 naciśnięciem pompki.
Za 4 razem po włożeniu - odważyłam się dopompować jeszcze 1 naciśnięciem pompki. Potrzymałam tak trochę ten balonik i przestałam przytrzymywać, to sam zaczął wychodzić... przyjemne to nie było, ale spokojnie można wytrzymać.
5 raz tak samo jak 4
6 raz albo za mocno wepchnęłam, albo tak się mięśnie rozciągły... ale nie musiałam przytrzymywać balonika, bo nie wypadał tylko siedział jak głupi w środku (2 naciśnięcia pompki). Próbowałam go wypchnąć swoimi mięśniami... albo siłą woli ale NO WAY nie potrafię. Nie mam pojęcia jak powinnam to zrobić, żeby wypchnąć balonik z wedżajny. W końcu odpuściłam i po prostu pociągnęłam za nasadę balonika przy rurce, żeby go wyjąć.
I na tym zakończyłam.
aaaa zmierzyłam obwód balonika, jaki aplikowałam po 2 naciśnięciach pompki - wyszło mi 18 cm... i tak sobie myślę, że chyba nie tak źle jak na pierwszy raz ale gdzie tam do 30 cm 
I przyznam szczerze, że ja w ogóle nie rozumiem tego opisu ćwiczeń w instrukcji i nie mam pojęcia, czy dobrze to robię. 
A jak u Ciebie?
|
|
|