Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-03, 14:09   #1917
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
A właśnie, gdzieś mam przepis na takie szybkie pączki, z serka homogenizowanego.

Zmarzliśmy, nie jest tak ciepło jak się wydawało.
U nas tez bardzo zimny wiatr i wilgoć aleslomce jest.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Hello. Dotarlam. Wczoraj pocwiczylam, potem spalam jak zabita i znowu obudzilam sie chwilke przed budzikiem Po ostatnim kiepskim tygodniu ten jest zdecydowanie na plus

Ale cudownie napisalyscie dziewczyny! Wzruszylam sie

No dziala tak, ze mozna puscic oczko jak jakis profil sie spodoba i tez takie oczko mozna dostac Ja je ignoruje, czekam az sie gosciu bardziej wysili i napisze meila
No i na meila mozna odpowiedziec badz nie.
Narazie mam jakis problem z ta strona, bo okazalo sie ze panowie nie widza moich meili... Musze to wyjasnic, a mozna tylko pisemnie Jeden pan byl bardzo skuteczny i przekonal mnie zebym napisala na jego prywatny email i tak sie komunikujemy
Ogolnie to nawet na tej stronie jest dokladnie tak jak mowicie, ze najczesciej uroda nie idzie w parze z cala reszta...
Ale oprocz tego, ze fajnie sie z kims pisze to jednak na zywo musi cos zaiskrzyc
Brzudi, jak twoje doswiadczenia w tym temacie?
O No to super. Dobrze ze idzie cos do przodu. Mam nadzieje ze Ci odblokują wszystkie opcje.

Zrobiłam przemeblowanie. Przestawiłam tv, sofę i lawe i dodatkowo Wstawiłam stol z krzesłami z jadalni do salonu a jadalnia stała sie pokojem zabaw dla psow . Teraz przynajmniej nie mam psich łóżek w salonie a psy spia w pokoju obok i maja otwarte drzwi do salonu.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Co za aleslomce
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora