Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-12, 09:00   #166
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II

Eloł dziewczyny !
Ikola - wczorajszy dzień u nas był dokładnie taki sam. Michałek dał mamusi popalić. Szczegóły to pewnie Jula poda. Ja od siebie napisze że z małym zostałem sam w domu od 17 do 19. Miałem ambitny plan rozmrożenia lodówki a właściwie zamrażalnika. Nasz Miś postanowił jednak nie spać o ustalonej porze ( 17 –18) i dzielnie mi towarzyszył. Spać mu się chciało ale chyba swędzące dziąsełka skutecznie odpędzały sen.
I tak na zmianę, bawiłem się z Michim i skrobałem zamrażalnik . Szczęśliwie obaj wytrzymaliśmy do pory kąpania . Po butelczynie Michałek odpłynął chyba już o 20:30.
Lachkasia – Noooooo Ci powiem że włoski pasują, pasują. Ja tak tylko z ciekawości chciałbym zobaczyć tą grzywkę bo na fryzurach kompletnie się nie znam.

Kamilka - nick na maila „pożyczyłem” z nazwy gry. To było dawno , dawno temu gdy na świecie niepodzielnie rządziły kompy z prockami 100 lub 133 MHz. Pamiętacie te czasy . Wtedy królowała Gra Doom i jej podobne.

Macie bardzo ładne drzwi wejściowe. Kolor mi się podoba. I faktura.

Wisienko - coś pozytywnego .... hmm........ Może to . Wyobraź sobie co się będzie działo gdy Nasze Maluszki
Po raz pierwszy w życiu zobaczą ..
.....
.....
....

kolorową..
....

....

.... choooooiiiiiinkę. 

Tak się zastanawiam które z naszych pociech pobije rekord w przewracaniu choinki
Widzisz To oczyma duszy 

Radość - córa piękna . Ma bardzo ładną buziulkę i kształtną główkę. Luxio ! ! !

Czarinko – co u ciebie ! ! !

Ikol - i jak depracha minęła. Może Scupła podam nam jakiś przepis na TurboDrinka, 

Kończe bo i tak tego posta od 8 piszę i skończyć nie mogę.