Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Cytat:
Napisane przez Kasia_ekonomia
Dziewczyny witam. Gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za kolejne starające  na mnie czas nadszedł... po tylu staraniach lekami zastrzykami nadszedł czas na iv. Dziewczyny, które mają robić prywatne dacie jakieś namiary mniej więcej jak to czasowo wygląda? Aktualnie czekam na @ po odstawieniu orgametrilu w pierwszym dniu cyklu zaczynam marvelon potem od 15 chyba dnia zastrzyki i co dalej? Pan doktor twierdzi, że zdążymy przed jego urlopem zrobić wszystko jak należy. Z góry dzięki za wszystkie info.
|
Ja robię prywatnie,juz dwa razy robilam,co dokładnie chcesz wiedzieć?Wszystko Ci napisze.Ja wlasnie nie decyduje sie teraz,bo chcialam najpierw w marcu ale nie chce zeby gdybym zaszla w ciaze Doktora nie bylo,juz raz mialam taka sytuacje,bardzo stresujące to bylo,teraz wole poczekac do jego powrotu,a Ty bierzesz Marvelon przez dwa cykle czy jeden?Odsprzedaz mi jakieś leki jak Ci zostaną?Leki nasz chyba refundowane?A czemu w ogole robisz prywatnie?Nie ma szans na refundacje juz?Po zastrzykach monitoring co drugi trzeci dzień,portem jeszcze zastrzyk na pękanie pęcherzyków i w owulację punkcja.Co dokładnie chcesz wiedzieć?
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
Edytowane przez kamilamimila
Czas edycji: 2016-02-03 o 16:56
|