2016-02-03, 19:21
|
|
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIX
Przed chwilą dzwoniłam do stacjo S, bo miałam jedno pytanie i słyszałam jak konsultantka mówi do klientki: A tutaj ma Pani do przetestowania najnowszy zapach Diora, najnowszy zapach Black Opium, najnowszego Diora, pielęgnację Guerlain oraz mini pomadkę Givenchy I to jest ta najbardziej skąpa we Wroc stacjonarka , ciekawe czy to znajoma, czy robiła zakupy za mega kwotę 
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------
Cytat:
Napisane przez pingwintastas
W okolicy Sylwestra pytałam tutaj o szczoteczki soniczne do zębów - ktoś napisał, że nabył dla siebie i męża jaki prezent gwiazdkowy... Aniyam? Jak się sprawują te szczoteczki? Warto kupić? 
|
To ja, to ja Mam, używam, to był dobry zakup. Dziąsła nie są podrażnione, wszystko ładnie doczyszczone, drgania ma takie, że szok, jest kilka trybów m.in. normalne mycie, wybielanie, masaż. Mąż też zadowolony, mówi, że czuje większą świeżość niż po elektrycznej. Fajne jest to, że masz kontrolę nad myciem, bo jest timer i wyłącza się po całym trybie mycia tzn po 2 minutach
|
|