2016-02-03, 18:13
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
Napisane przez Malpka
mnie po Karolu pół drinka upiło  na drugi dzień bolała mnie głowa, brzuch i wisiałam nad kiblem  sama z siebie się śmiałam 
|
o rajuuu może to nie po alkoholu? 
Cytat:
Napisane przez pani22ka
|
nie kojarzyliśmy, a to były nasze kolejne lata na akademikach.
Na pokera z kumplami ze studiów chadzaliśmy to tu, to tam (domówki).
W karty w remika, kanastę i nieśmiertelnego tysiąca gram. W brydża zawsze chciałam się nauczyć... może na starość.
W RE na piwie tylko siedzieliśmy. Hihi, i znów wspominki: na pierwszą "randkę" na mieście (bo pierwsze piwo piliśmy w klubie na akademiorach) tż zabrał mnie do RE. Byłam ja. Był on. I jego najlepszy przyjaciel 
Na krawężniku zdjęć plenerwoych właśnie nie mamy bo by nam nogi samochody pomiażdżyły 
To może weźmy już Despę Zadzwoni po taxi chyba, że do tego czasu zrobi sobie prawo jazdy 
Ah, i zdrówka dla T. i O. Dobrze, że TYLKO zaziębieni 
Cytat:
Napisane przez BYou
Despa, hahha taka niedostępna byłaś?   mój numer też został zdobyty-jeszcze mi szyfrem napisał sms-najpierw myślałam, że ktoś się pomylił bo był tylko ciąg cyfr. Potem jeszcze raz zerknęłam bo nie dawały mi spokoju spacje gdzieniegdzie  i odczytałam. Wiedziałam, że to B. I tak się potoczyło 
|
fajnie a co było w treści? 
A chcesz w ogóle wracać do pracy w zawodzie?
Kwiatuszku, jak Karol?
Ufff, wszystko w porządku z Zosią. Katar tylko odciągać. Kulki na głowie lekarka nie wyczuła-kazała nie panikować i zrobiłą wykład o układzie kostnym niemowlaków. Wysypka wg niej od nabiału więc zaczynamy eliminację Do tego stwierdziła, że część kropek to potówki-mnie aż się głupio zrobiło... No i panna ładnie rośnie 4540g (tuż po kupie zrobionej już w przychodni).
Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2016-02-03 o 18:16
|
|
|