Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-03, 18:13   #66
Sorceresss
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
mnie po Karolu pół drinka upiło na drugi dzień bolała mnie głowa, brzuch i wisiałam nad kiblem sama z siebie się śmiałam
o rajuuu może to nie po alkoholu?

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a kojarzyliście się wcześniej?
gdzie chodziłaś na pokera? (bosko to brzmi poker to chyba jedyna karciana, której nie mam ochoty zgłębiać w brydża też jestem cieniutka, ale uwielbiałam miałam w RE ekipę brydżową... tokaj i karciochy - to lubię )
nie kojarzyliśmy, a to były nasze kolejne lata na akademikach.
Na pokera z kumplami ze studiów chadzaliśmy to tu, to tam (domówki).
W karty w remika, kanastę i nieśmiertelnego tysiąca gram. W brydża zawsze chciałam się nauczyć... może na starość.
W RE na piwie tylko siedzieliśmy. Hihi, i znów wspominki: na pierwszą "randkę" na mieście (bo pierwsze piwo piliśmy w klubie na akademiorach) tż zabrał mnie do RE. Byłam ja. Był on. I jego najlepszy przyjaciel
Na krawężniku zdjęć plenerwoych właśnie nie mamy bo by nam nogi samochody pomiażdżyły

To może weźmy już Despę Zadzwoni po taxi chyba, że do tego czasu zrobi sobie prawo jazdy

Ah, i zdrówka dla T. i O. Dobrze, że TYLKO zaziębieni

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Despa, hahha taka niedostępna byłaś? mój numer też został zdobyty-jeszcze mi szyfrem napisał sms-najpierw myślałam, że ktoś się pomylił bo był tylko ciąg cyfr. Potem jeszcze raz zerknęłam bo nie dawały mi spokoju spacje gdzieniegdzie i odczytałam. Wiedziałam, że to B. I tak się potoczyło
fajnie a co było w treści?
A chcesz w ogóle wracać do pracy w zawodzie?

Kwiatuszku,
jak Karol?

Ufff, wszystko w porządku z Zosią. Katar tylko odciągać. Kulki na głowie lekarka nie wyczuła-kazała nie panikować i zrobiłą wykład o układzie kostnym niemowlaków. Wysypka wg niej od nabiału więc zaczynamy eliminację Do tego stwierdziła, że część kropek to potówki-mnie aż się głupio zrobiło... No i panna ładnie rośnie 4540g (tuż po kupie zrobionej już w przychodni).

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2016-02-03 o 18:16
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując