Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2007 :D cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-12, 12:04   #1206
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: Maturzystki 2007 :D cz. III

To widzę,że bardzo dużo sie u Ciebie dzieje moja droga To dobrze,przynajmniej się nie nudzisz.Twoja współlokatorka troszke przegina z tym nocowaniem swojego chłopaka,bo przynajmniej mogłaby się zapytac czy Ci to nie przeszkadza ,czy co.Mi osobiście przeszkadzałoby to.A jeżeli masz możliwośc zamiany to jasne,zamień sie i nie patrz na nią,skoro i tak nie masz z nią kontaktu.
Mówisz adorator mmmmm....a nóż widelec coś z tego wyniknie Byłoby fajnie

Ja mam jutro wykłady od 9:15-20:30 ,w tym dwie godziny ćwiczeń z logiki,trzy godziny wykładów z logiki,dwie godziny ćwiczeń ze wstepu do prawoznawstwa,dwie godziny ćwiczeń z języka łacińskiego dla prawników (dzięki Bogu będę uczyłam się łaciny w LO,więc z zaliczenia ćwiczeń będę zwolniona,co nie oznacza,że nie będę na nie chodziła,bo to zupełnie inne słownictwo będzie).Dalej....dwie godziny historii powszechnej państwa i prawa-wykłądy (straszna nuuuuuuuuuuuuuuuda ) i dwie godziny języka angielskiego (na sam koniec),tyle tylko,że jeszcze nie wiem ,w której rupie będę,bo dwa tygodnie temu mielismy test i dopiero jutro sie tego dowiemy Oczywiście,wszystkie przedmioty po 45 min

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując