Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rodzić :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-03, 19:02   #1203
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Taaaa...a najbardziej dobijające jest to ze człowiek dmucha i chucha a później różnie jest...a te co maja daleko gdzieś zdrowe dzieci rodzą...jak się Mikołaj urodził nie mogłam pojąć czy to kara czy co ze człowiek dbal a tu....

Dokładnie.. Los jest czasem niesprawiedliwy

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Caramel 85 Pokaż wiadomość
Zosienka grunt że wszystko dobrze się skończyło

Nigdy nie zrozumiem takich bab które palą w ciąży czy przy dziecku

A Paulinka już w domu

Super!

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Zosienka- gratulacje dla Was!

Strasznie mnie mdli, wypiłam herbatę z cytryną i imbirem i aż mi sie wszystko cofa, pewnie ze stresu, bo takich wiadomości od lekarza nie oczekiwałam tak szybko .
Aha, synek jest już oczywiście wstawiony główką w kanał rodny, bardzo mocno napiera na szyjkę- jak myślicie przez to może pęknąć worek owodniowy i odejść wody, czy bardziej prawdopodobne, ze zacznie się akcja skurczowa?

Nie mam pojecia chyba nie ma reguły cos mi sie wydaje bo przeciez zdarza sie ze pęcherz do samego konca nie pęka.
A Ty sie nie stresuj kobito urodziłaś jedno to i drugie

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora