Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas leci jak szalony! Za rok będą z nas już żony! PM 2017 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-03, 22:25   #114
koolorowana
Zakorzenienie

Dot.: Czas leci jak szalony! Za rok będą z nas już żony! PM 2017 cz.12

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Ja chcę zrobić pakuneczki z gipsowym aniołkiem, czymś słodkim jak dekorowane ciasteczko i może świeczuszką, ale to gdybanie.
Gipsowe aniołki moja mama robiła w Polsce i sprzedawała na Allegro od kilku lat i był duży popyt, a wyjdą nas grosze za to, formy są w Warszawie, gipsu troche zostało po zamknięciu interesu. Mi się bardzo te aniołki podobały, a na dodatek moja rodzina wie, że same je robimy.
Świeczki natomiast to taka moja rzecz, bo ja kolekcjonuje świeczki. Wszyscy naokoło wiedzą, że jak dostanę lub kupię ozdobną, ładną świeczkę to ona lata będzie stała i nie wypale jej, taka moja mała obsesja. Palę tylko podgrzewacze i świeczki, które kupuje z myślą o podpaleniu. Więc uważam, że kupienie i podarowanie świeczki dla większości gości będzie wręcz oczywiste, bo takie w moim stylu.
A słodkość, bo to moja słabość i coś 'na teraz', skoro reszta do wzięcia do domu.
fajny pomysł goście będą zadowooleni robótki ręczne są najfajniejsze i prosto z serducha ( bez podtekstów)
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora