2016-02-04, 07:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas leci jak szalony! Za rok będą z nas już żony! PM 2017 cz.12
Cytat:
Napisane przez mysza93
Z tym to zawsze roboty
Dobranoc  
|
Szczególnie jeśli nie ma się gotowca,bo ty miałam 0rzy zakładaniu cz.11, ale pamiętam ze przy 10 chyba nie miałaś 
Cytat:
Napisane przez mysza93
To ile ona ma km do Ciebie że 400 za dojazd?
My nic nie dawaliśmy na podziękowania
Różne figurki, aniołki czy inne pi_er__dół_ki są zbędne 
|
Ja tez nic dawać nie będę 
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8
No ale i tak cena z kosmosu 
|
400 to trochę dużo, ale zależy gdzie ma dojechać. 
Cytat:
Napisane przez Lisaveta
dziewczyny powiedzcie mi czy do tego bukietu, chodzi mi bardziej o kolory kwiatów będą pasowały dekoracje papierowe zielone, żółte czy różowe, czy skupić się np. na jednym kolorze. Na stołach będą wianki z tulipanów zrobione a w środku będzie wazon ze świecą.
Niekoniecznie takie pudełka, ale chciałabym papilotki na te podziękowania w jakimś kolorze, a może i tych 3, rurki te papierowe i jeszcze tam jakieś bajery na słodki stół i nie wiem.
|
albo róż, ale nie intensywny, albo zgaszony żółty, bo w kolorze mocnej żółci pasować nie będzie, a zielonego trochę by za dużo było. 
Cytat:
Napisane przez możdżulek
Mi sie podobaja takie slodkie stoly kolorowe
1
2
|
Mam pierwszy w inspiracjach. No i mam 3 takie naczynia na cukierki 
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8
Jak się nazywa apka?
U nas na weselu w rodzinie kiedyś właśnie były takie aniołki w ramach podziękowań, moja mama lubi wiec wiszą na ścianie i ładnie wyglądają  ale pewnie nie każdemu się przydadzą 
|
Moja mama zbiera aniołki. Z różnych miejsc polski, czasem i Europy kupuje aniołki i wiesza na jednej ścianie łączącej przedpokój z kuchnią 
Witam się z rana. Jeszcze chwile poleżę ale zaraz musze wstawać. Musze po 11 zawieźć TŻ indeks na uczelnie.
Śniły mi się jak zwykle głupoty. 
---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------
Dziewczęta, Poprzedni wątek nie został zamknięty. Do kogo napisać by go zamknąć ?
|
|
|