Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas leci jak szalony! Za rok będą z nas już żony! PM 2017 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-04, 07:23   #154
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Czas leci jak szalony! Za rok będą z nas już żony! PM 2017 cz.12

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Z tym to zawsze roboty

Dobranoc
Szczególnie jeśli nie ma się gotowca,bo ty miałam 0rzy zakładaniu cz.11, ale pamiętam ze przy 10 chyba nie miałaś
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
To ile ona ma km do Ciebie że 400 za dojazd?

My nic nie dawaliśmy na podziękowania

Różne figurki, aniołki czy inne pi_er__dół_ki są zbędne
Ja tez nic dawać nie będę
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
No ale i tak cena z kosmosu
400 to trochę dużo, ale zależy gdzie ma dojechać.
Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi czy do tego bukietu, chodzi mi bardziej o kolory kwiatów będą pasowały dekoracje papierowe zielone, żółte czy różowe, czy skupić się np. na jednym kolorze. Na stołach będą wianki z tulipanów zrobione a w środku będzie wazon ze świecą.

Niekoniecznie takie pudełka, ale chciałabym papilotki na te podziękowania w jakimś kolorze, a może i tych 3, rurki te papierowe i jeszcze tam jakieś bajery na słodki stół i nie wiem.
albo róż, ale nie intensywny, albo zgaszony żółty, bo w kolorze mocnej żółci pasować nie będzie, a zielonego trochę by za dużo było.
Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Mi sie podobaja takie slodkie stoly kolorowe

1
2
Mam pierwszy w inspiracjach. No i mam 3 takie naczynia na cukierki
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Jak się nazywa apka?

U nas na weselu w rodzinie kiedyś właśnie były takie aniołki w ramach podziękowań, moja mama lubi wiec wiszą na ścianie i ładnie wyglądają ale pewnie nie każdemu się przydadzą
Moja mama zbiera aniołki. Z różnych miejsc polski, czasem i Europy kupuje aniołki i wiesza na jednej ścianie łączącej przedpokój z kuchnią

Witam się z rana. Jeszcze chwile poleżę ale zaraz musze wstawać. Musze po 11 zawieźć TŻ indeks na uczelnie.
Śniły mi się jak zwykle głupoty.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Dziewczęta, Poprzedni wątek nie został zamknięty. Do kogo napisać by go zamknąć ?

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora