Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-04, 08:57   #684
tardisgirl60
Raczkowanie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Jak ja juz zaczynam z kimś gadać na portalu i idzie całkiem nieźle to nagle facet milknie, tak po prostu i nie widzę większego powodu dlaczego tak się dzieje. Gadamy sobie fajnie parę dni aż pewnego dnia pisze no dobra idę spać odezwę się jutro po pracy i następuje cisza. Czasami ja próbuje się odezwać żeby nie było że czekam tylko na faceta ale on odpisuje juz tak jakby mu się nie chciało gadać albo nie odpisuje wcale. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Może dlatego że jak wreszcie zaczynamy rozmawiać o podejściu do seksu to mówię że się nie spieszę, ze chce pochodzić na randki i zobaczyć co z tego będzie i dopiero wtedy i może oni chcą jednego i po prostu dają sobie spokój? Albo poznają kogoś ciekawszego? Ale może jakiś inny powód. sama nie wiem. nie to ze jakoś szczególnie rozpaczam ale mile to to nie jest.
A sama nie masz tak czasem ze gadasz z kimś a potem zupełnie bez powodu ci się odechciewa? Bo nie ma już o czym albo nie wiesz co napisać, nie masz czasu czy coś. Mi się zdarza wiec rozumiem jak i panom się zdarza ale wiadomo jak jednej stronie milej było to szkoda. Jakiś niedosyt jest.
Osobiście nie gadam z facetami o seksie, nie lubię tego, bo raz miałam taką sytuację ze przez jakiś czas się z gościem fajnie gadalo ale jak raz rozmowa zeszła na seks to już o nic innego nie pytał eh ba nawet się z nim spotkałam i to samo było. Nie jestem jakaś cnotka, wręcz przeciwnie ale jak mam w zamyśle związek a nie tylko seks to nie poruszam tematu od razu.

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Mówicie wyjdź z domu. Ale gdzie? serio pytam... mieszkam w takim miejscu że mam wrażenie, że nic tu sie nie dzieje. Gdzie Wy wychodzicie?
Fitness, basen, siłownia, kawiarnia, robi się coraz cieplej i dłużej jest jasno ;-) można nad jakaś wodę jechać czy do parku. Do głupiej galerii handlowej.
Nie wiem co tam masz w swoim mieście ale jakaś siłownia to chyba jest. Zacznij od rozmowy z dziewczynami żeby się oswoić a potem idź podrywać jakichś umiesnionych miskow ;-)

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Motylek Truskawkowy Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Byłam w weekend na pierwszej randce z facetem, było bardzo fajnie, czułam się totalnie wyluzowana, on też z tego co widziałam . Ale po spotkaniu nie odezwał się, dopiero wczoraj wieczorem napisał sms, zaczęliśmy trochę pisać i w między czasie on zapytał czy lubię pączki i o której jutro wstaję (pisałam, że czw i pt mam urlop na naukę, bo w piątek zaliczenie). I dzisiaj rano pisze mi sms, że za pół godz. będzie i żebym tylko na klatkę na dół zeszła. Myślałam, że sobie żartuje. A on dzwoni po pół godz. i mówi, że już jest. Ja w szoku schodzę na dół (w między czasie się minimalnie pomalowałam, że ja niby taka piękna z rana xD), a on mi pączki przywiózł i życzył miłego dnia! Nie mogłam sie opanować i go przytuliłam .
Jakby do mnie facet przyszedł tak z rana z paczkami to bym nie wiedziała co się dzieje :-P ale miło z jego strony bardzo, niedługo walentynki strzeż się :-P
tardisgirl60 jest offline Zgłoś do moderatora