Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ślub
Wątek: ślub
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-29, 08:24   #25
SmallM
Raczkowanie

Dot.: ślub

Dziewczyny z rozmiarem 34 Ja mam u rodziców niewielką suknię, gdyż sama noszę taki rozmiar. Nigdy nie używana. Jeśli któraś byłaby zainteresowana, to mogę w weekend założyć ją na sebie i zrobić zdjęcia Odsprzedam tanio . Sama biorę ślub w październiku i prawdę mówiąc chętnie bym ją założyła... bo podoba mi się cały czas, jednak moja mama zaoponowała. Jakiś czas temu miałam brać ślub i na ten ślub tą sukienkę zamawiałam. Jednak ze ślubu sama zrezygnowałam i teraz chyba troszkę dziwnie byłoby na ślub z kimś innym założyć suknię szytą z myślą o innym facecie... Ale sukienka wciąż mi się podoba. Jest to suknia dla dziewczyn, które lubią skromniejsze wydanie. Dół ma prosty z białej satyny. Podniesiony tylko halką z kołem. Góra zszyta razem z dołem, taka w łódkę, z przodu delikatnym ozdobnikiem są białe guziczki, a na ramionach białe róże, które można odpruć, wówczas wersja będzie jeszcze delikatniejsza.

A co do wypożyczeń, to podobno nawet na takie mikrusy jak my przerabiają te sukienki . Ale jakoś boję się, że efekt może być taki jak opisywała jedna z Was - coś tam będzie nie tak, za luźno itd. Nową suknię, chyba będę musiała znów szyć

Pozdrawiam
SmallM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując